Herc Tehnika

Ovde možete pronaći široku paletu bele tehnike. U našem asortimanu pronađite tehniku koja odgovara vašim navikama i potrebama. Takođe nas možete angažovati za montaži ili servisiranje vaših klima uređaja.

Herc Tehnika

Želimo da Vaš život i radni prostor učinimo prijatnijim za vas.  

Osim kompletnog asortimana, u kojem su zastupljeni svi eminentni proizvođači bele tehnike, kao što su Samsung, LG, Gorenje, Electrolux, Whirlpool, AEG, Ariston, Simens, Candy, Končar, Bosch, Zanussi, Beko, Alfa, Indesit, Hansa i drugi, tu je i dodatni niz pogodnosti: brzi krediti – bela tehnika na rate (od 6 do 18 meseci, bez odlaska u banku) sa izuzetno povoljnom kamatom, čekovima građana, plaćanje karticom (Yuba, DinaCard, Visa, MasterCard), dostava u roku od 24 časa, montaža i servis bele tehnike. Uostalom, sve je stvar dogovora.

Bilo koji uređaj da Vam je potreban, ljubazni prodavci sa višegodišnjim iskustvom pružiće Vam odgovarajuće informacije i uputiti Vas na ono što je najbolje za Vas. Neophodno je uskladiti dimenzije prostora sa dimenzijama uređaja, ali i njihov dizajn sa funkcionalnošću. U Herc-u će Vam preporučiti ugradne aparate renomiranih proizvođača Bosh, Ariston, Wirpool, Candy,Gorenje i to: ugradne rerne, ugradne ploče, ugradne sudomašine, ugradne mikrotalasne rerne, kao i ugradne aspiratore.

ŽELITE LI DA NAS KONTAKTIRATE?

Brzo i jednostavno! Zakažite servis ili popravak vaših klima uređaja na dan i u vreme kada Vama odgovara. Proverit ćemo dostupnost traženog termina i javiti Vam se povratno u što kraćem roku.